Democraţia dusă la extremă !

12 octombrie 2009
Cine dintre noi nu visează să apuce ziua când se va putea bucura din plin de dreptul la un trai decent sau dreptul la libera circulaţie? Câţi dintre jurnalişti aşteaptă ziua când se vor putea exprima liber? Câţi dintre copiii noştri ştiu că au dreptul la o copilărie frumoasă, dreptul de a se odihni sau de a merge la şcoală? Într-adevăr până ca Moldova să ajungă la aceşti parametri, până ca moldoveanul să-şi vadă că-i sunt onorate drepturile mai este multă cale de bătătorit... Dar să nu uităm totodată că, totul ce este în exces este extrem de dăunător pentru dezvoltarea normală a indivizilor din cadrul unei societăţi!
Zilele trecute am citit mai multe articole pe această tematică si din întâmplare am dat peste un caz care s-a petrecut în SUA şi care întrece absolut toate limitele făcând exces de zel în domeniul apărării drepturilor omului. Expun mai întâi cazul, iar ulterior îmi voi expune şi părerea pe marginea acestuia.
Un cuplu de americani din Arizona a fost adus în faţa justiţiei pentru că şi-a fotografiat copiii în timp ce făceau baie. Fotografiile, destinate albumului de familie, au fost duse la developat la un supermarket Wall-Mart (o largă reţea de magazine din SUA). Angajaţii au anunţat poliţia, care a considerat că opt imagini pot fi considerate “erotice” iar cinci, “pornografie infantilă”.
Câteva imagini le înfăţişau pe cele trei fete ale cuplului, în vârste de 18 luni, 4 şi 5 ani, în cadă, învelite în prosoape sau dezbrăcate în dormitor, după baie. Poliţia a afirmat că fotografiile erau regizate, adică fetelor li s-a spus în ce poziţie să stea.
Autorităţile i-au acuzat pe Anthony şi Lisa Demaree de pedofilie, instanţa a luat copiii de acasă timp de o lună, fără ca părinţii să aibă drept de vizită, iar cuplul a fost pus pe o lista de agresori sexuali. În timpul procesului, Lisa Demaree, de profesie învăţătoare, a fost suspendată de la serviciu.
În cele din urmă cei doi au fost disculpaţi, însă au trebuit să plăteasca un onorariu avocaţial de 75.000$, iar reputaţia în comunitate le-a fost grav afectată. Soţii Demaree au acţionat acum compania Wall-Mart în judecată. “Acum întelegem cât de mare este puterea statului,” a spus d-na Demaree într-o conferinţă de presă care a avut loc săptămâna trecută. “Pot lua copiii din oricare din casele voastre”.
(sursa: ro.atermedia.info)
Aşadar, fraţilor aflaţi că dacă aveţi acasă în sertar poze cu voi în pielea goală pe când eraţi mici îi puteţi da în judecată pe părinţii voştri pentru pedofilie, iar eu pot liniştită să trimit poliţia la bunică-mea în casă care are şi până în prezent o poză pe perete cu mine pe când eram mică deghizată în “costumul Evei” pentru a i se întocmi un dosar penal pentru că e....pasibilă de pedofilie! Da, ştiu că exagerez prin asta, dar să ştiţi că dacă vine poliţia Statelor Unite la noi în Modova apoi toţi părinţii şi bunicii noştri înfundă ani buni de puşcărie! Pe cât de ridicol, pe atât de trist. Asta ca să vă daţi seama cât de perverse sunt minţile oamenilor îmbibaţi de democraţie: nişte poze inofensive destinate albumului de familie să-ţi compromită familia.
Şi ce legătura are pedofilia cu o familie cu 3 copii mici? Să nu-ţi mai poţi îmbrăţişa copilul dacă este dezbrăcat? Păi ce-ar fi să-i facă cineva o poza când le schimbi scutecele? Sunt lucruri normale, obişnuite din viaţa unei familii cu copii mici şi nu sunt vazute monstruos. Depinde însă foarte mult de cine le vede şi cum le trece prin propria prismă.
Adică este ilegal să îţi pozezi copilul în pielea goală, dar este perfect legal să dai spre adopţie un copil într-o familie de homosexuali/ lesbiene. Este absoult incredibil unde s-a ajuns! Pe de o parte se încurajează destrăbălarea în toate felurile, iar pe de altă parte ceea ce este normal este făcut să devină urât şi murdar.
Într-adevăr statul este primul garant al apărării drepturilor omului, despre aceasta ne tot învaţă Occidentul de vreo 20 de ani încoace. Totuşi, trebuie să recunoaştem că multe orgii care se comit în prezent se fac sub egida apărării drepturilor omului. Bunăoara, reprimarea prin lege a autorităţii părinteşti, hărţuiri şi şicane precum în cazul de mai sus, interzicerea chiar a celei mai mici pedepse corporale, încurajarea iresponsabilă a independenţei copiilor aici fîcând refrire la campaniile de împărţire de prezervative şi anticoncepţionale în şcolile din Occident, sau avortul fără consimţămâtul părinţilor, începerea ciclului şcolar la vârste din ce în ce mai mici, în general scoaterea copilului din cercul familiei şi educarea lui în mare parte de către stat, conform unor politici imorale şi agresive.
Acest caz, precum şi multe altele de acest gen nu ne arată nimic altceva decât că statul modern încearca să ne intre cu bocancii în casă: să îţi pozezi copilul nu se poate, să îl cuprinzi sau să îl netezeşti la fel nu se poate că iarăşi s-ar putea să fii bănuit de hărţuire sexuală, să îl iai pe Moş Niculai din cui şi să îl altoieşti atunci când e cazul în regiunea moale a corpului iarăşi e interzis fiindcă cică îl abuzezi fizic (nu mă refer aici la bataie soră cu moartea, ci la o pălmuţa la fund!) Dacă asta este o democraţie adevărată atunci eu îmi asum riscul de a fi catalogată drept “invechită” în gândire şi renunţ de a contribui la consolidarea acesteia! Ştiu că multă lume va zice că nu avem ce compara SUA cu Modova, că mai avem noi de mâncat mămăligă până acolo, dar să ştiţi că la aceste aspecte putem înregistra mari progrese, căci de multe ori se întâmplă că tot ce-i mai puţin bun să fie asimilat mai repede!
Victoria Onilov

5 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

loool super tare articolul, bravo Victoria ! Eu deja sunt calm de la o vreme, parca simt nu stiu cum ca totul va fi bine, daca inainte credeam ca n-o sa mai scapam de ciuma rosie acum sunt sigur ca chiar daca merge la anticipate sau chiar la razboi tot noi, adica binele, vom ies invingatori, stii de ce ?! Pentru ca Dumnezeu e cu noi, si e si El anticomunist !

Andrei Cebotari spunea...

Stiu cazul asta Viky si sunt de o parere cu tine!!!!!
Bravo!!!!!
SUper tare articolul!!!!!

Oleg spunea...

Dragoş, nu te supăra, dar de multe ori observă atitudine contradictorie din partea ta.

Pe de o parte te declari anticomunist şi apărător al valorilor naţionale, dar în acelaşi timp eşti aprig prooccidental şi extrademoctat.

Aceste două aspecte sunt în antiteză absolută...

Comunismul şi liberalismul sunt două părţi ale unei monede, ambele neagă şi distrug valorile tradiţionale: familie, neam; ambele tratează omul drept animal materialist şi consumist, ambele ne duc spre un Matrix absolut, unde fiecare din noi nu este un muncitor sau un cumpărător...

De asta trebuie să te separi şi de liberalism la fel ca şi de comunism, să fii la fel de precaut faţă de vânturile falsei democraţii occidentale ca şi de vijelia imperialismului sovietic.

În fine, orice partid nu ar veni la putere - efectiv nu se va schimba nimic, pentru că însuşi orânduirea actuală este antiumană; toate relaţiile umane, din punct de vedere a statului sunt economice, deci toţi noi suntem prestăm sau benefiem de servicii/bunuri.

Dragoș Galbur spunea...

Oleg nu te supara, dar citeste atent cine-i autorul acestui articol !

Anonim spunea...

Oleg,
chiar daca te-ai adresat lui Dragos ma vad cumva nevoita sa iti raspund eu dat fiind faptul ca cea care a scris articolul de mai sus este subsemnata :)
Eu niciodata nu am sustinut ca sunt o adepta inflacarata a doctrinei liberale, ba chiar trebuie sa recunosc ca pe alocuri sunt impotriva acesteia, mai ales in punctele pe care le-am atins in articol! in acelas timp este absolut evident ca nu sunt si o apriga sustinatoare a comunismului...nu as fi avut unda verde sa scriu pe acest blog daca faceam parte din clasa comunista :D:D
Daca era la noi acasa un partid al conservatorilor cat de cat consolidat pe scena politica cred ca pe ala il votam....caci acolo m-as fi regasit cel mai bine;)
Dar din 2 rauri de fiecare data ne straduim sa alegem raul cel mai putin rau...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: