Teleradio-Moldova se conformează şi îl invită pe noul prim-ministru, Vlad Filat la un talk-show televizat

25 septembrie 2009
Cade ultimul bastion al comuniştilor. Conducerea Teleradio-Moldova a decis să-l invite în seara zile de astăzi pe noul prim-ministrul, Vlad Filat la un talk-show în emisie directă la Moldova 1. După o pauză de jumătate de an, pe postul public de televiziune revine emisiunea “Bună Seara!”, moderată de Mircea Surdu. Aceasta va fi începe la ora 19.40 şi va dura 60 de minute. Emisiunea va putea fi urmărită on-line pe site-ul Companiei Teleradio-Moldova.

Mircea Surdu - Buna seara la Moldova 1
Mircea Surdu - Buna seara la Moldova 1
Emisiunea “Bună Seara!” de astăzi poate însemna ieşirea televiziunii publice din partizanatul politic al Partidului comuniştilor şi începerea unei noi etape. Pentru a confirma acest şir de idei, talk-showul din această seara trebuie să fie urmat de un buletin de ştiri echidistant al postului Moldova 1, în care să nu se mai utilizeze tactici de propagandă, precum vox-populi.

relateaza Ion Bargan

2 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

huuuh, in sfirsit parca le mai vine mintea la cap celor de la TRM, sau poate "o4ko zaigralo" ))) Sunt sigur ca d-l Filat o sa tina un speech de jos palaria deseara la TV !!!

Elena Song spunea...

In sfirshit...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: