Cine oare sponsorizează protestele anti Chirtoacă?

30 septembrie 2009
Interesant se primeşte, nişte pensionari mântuiţi, needucaţi, sătui de ei însăşi, nişte copii ai regimului comunisto-sovietic, tensionează deja Chişinăul de vreo câteva zile, cerând anularea tarifelor noi la transportul public, dar un lucru este foarte straniu - sunt perfect organizaţi. Admir curajul primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă, care luându-şi inima în dinţi a ieşit ca pradă sigură spre haita de lupi, înfometaţi şi dornici să-l sfâşie pe primar. Agresat verbal şi fizic, primarul n-a cedat şi chiar a avut puterea să le zâmbească protestatarilor care îl înjurau.
Infractoarea M(o)aia Laguta deja 2 zile perturbează liniştea şi ordinea publică în capital şi nu înţeleg de ce nu este arestată. Astăzi şi mai nou a ieşit o chioambă cu un copil speriat în braţe şi cică îndemna lumea să arunce cu pietre şi să atace primăria. A fost arestată? Pe dracu, nici nu va fi, sunt sigur. Ieri cu camera ascunsă fusese filmată o băbuţă care afirmase că a fost plătită de un reprezentant PCRM pentru a ieşi la proteste, cazurile date nefiind unice. PCRM-ul de minune se descurcă la organizarea protestelor şi la cumpărarea sufletelor omeneşti.
Deci, spuneţi-mi vă rog, dacă tot protestează aceşti bătrâni, majoritatea rusolingvi, împotriva tarifelor şi cer anularea lor, de unde dracu au bani să închirieze autobuse ca să ajungă la Chişinău din provincie. De unde oare a apărut ieri pe străzile adiacente blv. Şt. cel Mare un autobus din Bălţi, care adusese câţiva protestatari? Sau Vladimir Vitiuc e prea bogat? Ar trebui să dea de gândit acest lucru. De unde au pensionarii în general bani de pancarde, de călătoria în centru de 10 ori pe zi, că doar la viceu tot acasă merg. De unde Lăguta are atâta interes să-l dea jos pe Chirtoacă? De ce se vehiculează că Laguta cu Lomakin la anul vor crea un partid pentru alegerile locale? Foarte multe întrebări bizare, dar, nici un răspuns. Aşteptăm deci să se calmeze spiritele, poate atunci doar vom afla cine cu adevărat a sponsorizat şi a "atacat" primăria Chişinăului.

5 comentarii:

Anonim spunea...

e organizat de comunisti 100% se observa !

Dragoș Galbur spunea...

si normal, n-au asa multa minte pensionarii sa se organizeze, recunosc sunt bine dirijati.

Eugen Enachi spunea...

nu e mai usor sa-i lasam in pace sa pro(s)teseze cat vor ei???... oricum o sa se epuizeze toata miscarea in cateva zile...lucrurile trebuie privite pozitiv, primaria si primarul e pus la incercare, sa vedem daca va face fata...va alege populismul sau va ramane consecvent...si apoi, e dreptul lor la protest, nu putem spune ca nu au temei pt a ... (citeşte mai mult)protesta, este evident ca e implicat si factorul politic...laguta a facut galagie si pana la alegeri , a fost ridicata de nenumarate ori de politie , a adunat suficiente dosare ce tin de tulburarea ordinii publice, a manifestat impotriva ambelor tabere din cmc...era de partea primarului atunci cand comunistii au pus pe ordinea de zi majorarea unor tarife si plati si acum se declara indignata de o majorare la initiativa AIE din consiliu...mai exista si o alta grupare , garda veche , printre protestatari , care sunt manati de comunisti...dar la ce ne asteptam noi??? e firesc, lupta pt putere...sa se bata, eu voi urmari conflictul de la departare :)

Timka spunea...

....."poslednii vzdoh comunisma",)

Anonim spunea...

Sa te auda Domnul Timka!!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: