“Basarabia e România!”

6 septembrie 2009
Meciul de aseara dintre Franţa şi România a avut şi scene emoţionante pentru noi şi care nu s-au văzut la televizor. Detalii am aflat dintr-un mesaj primit de la la un vizitator al acestui blog, care semneaza cu Robert si care suna aşa:

Bună Stela. Sâmbătă seara 5 SEPTEMBRIE 2009 pe stadionul Stade de France Saint-Denis/Paris Franta, Echipa României a remizat pentru a doua oară cu vicecampioana mondială ÎN GRUPA DE CALIFICARE LA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL, însă nu acesta este singurul motiv de bucurie. Suporterii români, în numar de câteva sute au afişat un banner mare pe care scria BASARABIA E ROMÂNIA. O dovadă în plus că România nu a abandonat Basarabia niciodată şi că sângele apă nu se face. Felicitarii echipei României şi suporterilor ei. “România, România!”, urlau din toţi rărunchii cîteva zeci de români, dotaţi din cap pînă în picioare cu steaguri şi fulare “tricolore”. Francezii erau relaxaţi, îi priveau cu un zîmbet în colţul gurii şi le aratau multe degete la zero. Ai noştri nu stăteau pe gînduri şi le răspundeau cu un “Adio, les bleus!”, care nu e deloc pe placul fanilor francezi.

Un alt vizitator, Toka, mi-a transmis fotografia. Vă invit să comentăm gestul suporterilor români.

3 comentarii:

Kristy Strelet spunea...

Mi-a placut foarte mult gestul suporterilor romani.......Inima a inceput sa zbata mai tare .Acum stim ferm ca avem o sustinere de dincolo de prut ,a romanilor de rind si aceasta e cel mai frumos!!!!!Ma pot simti mai aproape de fratii nostri!MA SIMT MINDRA CA SUNT ROMANCA!

Anonim spunea...

io stiu cine a facut :D sunt baietii de la noii golani... stiam inainte cu 2 saptamani de intentia lor si mi-a placut... trebuie sa le urmam exemplu... ce ziceti???

sergiutudorean

Noii Golani spunea...

La Romania-Austria, jucat la Bucuresti, istoria s-a repetat:
http://www.stiri.romanism.net/?p=2715

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: