Viitorul suna bine

28 iulie 2009

Moldova... Anul 2030... Moneda nationala a tarii este VORONELUL. Populatia tarii atinge numarul de 50 milioane de locuitori, dinte care 0,1% romani, 0,9% maldaveni, 1% alte nationalitati si 98% rusi. Tot acest popor mnogonatzionalinii se inghesuie pe 33,8 mii km.p.

S-a schimbat forma de guvernare... Republica nu mai exista... Dupa lungi dezbateri politice si revolutii in urma carora a fost devastat WC-ul public din parcul central a fost ales REGATUL ca forma de guvernare. Problema transnistreana este in sfarsit solutionata, astfel se naste Regatul Unit al Moldovei si Transnistriei cu capitala la Cosnita. Oleg Voronin, considerat o divinitate, este ales monarh. Toata tara este impanzita cu monumente, busturi, portrete ale marelui Erou si aparator al statalitatii - Vladimir Voronin. Ziua de nastere a acestuia este decretata sarbatoare internationala, iar ziua mortii - zi de doliu in care toata populatia Regatului are obligatia sa stranga cate 2 litri de lacrimi. De colectarea acestora este raspunzator strajerul principal al Regatului - parcalabul Artur Reshetnicov II.

Copiii invata in scoli dupa scrierile si operile marilor patrioti - Stepaniuk si Vasile Stati. Cu ocazia implinirii a 100 de ani de la nasterea Zinaidei Greceanii  uzina de tractoare scoate pe piata un model de tractor nou - PREMIER si o combaina PREZIDENTUHA. In cinstea marelui regizor Veaceslav Iordan, "MoldovaKino" scoate filmul "Intre doua nu te ploua".

Drapelul de stat este de culoare rosie cu chipul Marelui Vladimir pe el... Imnul tarii are doar cuvintele "Doamne, ocroteste maldavenii si da-i sanatate lui Oleg".

Viitorul suna bine, tovarasi!

8 comentarii:

Anonim spunea...

super super Sandel :D

Timka spunea...

....Regat..)

Viky spunea...

rasu-plansu...
facem haz de necaz...
superba relatarea istorica din viitor Alex...dar vreau si sper, la fel ca si multi altii,sa te inseli in aceasta privinta!!!!

Dragos Voievodul spunea...

hahhahahha Alex 5 beri din partea mea, am ris cu gust.... bravo frate.... ma mindresc

Anonim spunea...

))) bravo Alex super tare articolul.... si mai tare ma voi ride daca chiar asa si va fi )))


PS: artur reshtenicov II rupe :D :D :D :D

Anonim spunea...

Si eu sper Viky... din tot sufletul sper...

Dragos, te astept cu nerabdare la Chisinau :)

Anonim spunea...

Bravoo,super am ras din toate maruntaiele!!!!
Sper sa nu se ajunga la asta!!!
Jos Comunistii!!!

Anonim spunea...

bravo celor care ne prezic viitorul,dar poate reusim sa-l schimbam in mai bine

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: