Paranteza intre Chisinau si Tegeran

25 iunie 2009


Ce ar avea comun doua tari diferite de pe diferite continente si diferite confesii si culturi, intrebarea ce nu apartine de subiectul de mai sus. Dupa cum cunoastem ca sa infaptuit acelasi scenariu dar cu diferite scopuri ,dar este cert ca sa activat din acelasi punct si din care…- sa nu uitam ca initiatorul principal a luptei cu terorismul la nivel global a fost Russia, Putin si structurile FSB, de aici apare si reperul logic care dizvaluie desfasurarea de mai departe a mesajului. Scopuri diferite acelasi scenariu , la Casa Alba sa schimbat situatia dar la Kremlin si in Berlin nu anume acum ei au preluat pirgiile de continuarea politicii Bush de mai departe pentru a justifica unele valori si care sunt ele. La Chisinau scopul a fost de a lichida opozitia dar la Teheran de a justifica introducerea fortelor armate pentru apararea democratiei acelas scenariu scopuri diferite, mai departe mass media occidentala de zi pina noapte vorbeste de Teheran dar de Moldova o tacere totala ori partiala de ce este evident dupa presupusele lor Moldova se afla in asia dar Iranul in Europa ce porcarie nui asa. Faptele vorbesc de la sine pina a veni la conducere Obama in America nu sa provocat nici un caz de gripa viara dar sa inceput tot dupa ce el a venit la conducere, aici si o sa-mi permit sa vorbesc de o putere satanica la nivel global care lupta inpotriva adevarului si a puterii lui dumnezeu, si a democratiei. Fara de legea este provocata de unele conduceri a unor state cum ar fi Russia care scuipa pe proprii cetateni ,dar fac ris in alte state, aici apare in context si aliatii lor fregventi sau grupul sionist international care este totalmente finantat de Kremlin la nivel global, de pilda creditarea lui Voronin face parte din acelasi scenariu, cum l-au sustinut financiar pina nu demult pe Bush geografia continue cu Cuba, Coreea de Nord, Vietnam, China etc.

2 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

se simte tangenta dintre cele 2 state in actiunile desfasurate dar sincer fiind, nu-mi pasa de Iran, imi pasa de tarisoara mea Moldova si imi pasa ca sa n-o las sa fie calcata in picioare. Si deci asa si am sa fac, am sa lupt


PS: Bravo Andrei !

Anonim spunea...

V-om lupta pentru ceea ce ne apartine!
E tara noastra, e casa noastra, e limba noastra, e zimbetul si e lacrima noastra, e dorul care din departare vine, e a noastra si trebuie sa luptam pentru ea.

Asa cum m-au invatat ...LUPTA PENTRU CEEA CE-TI APARTINE !!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: