Alo, Moldova eşti pe fir? Hm, se pare că din nou vorbesc singur cu mine

1 iunie 2009
apasă play şi citeşte articolul

Lasati-ne in legea noastra - Ion si Doina Aldea Teodorovici

Ruşine ţie naţiune basarabeană pentru că eşti perversă, curvă şi profitoare. Habar nu ştii de unde ai apărut şi cine eşti, nu ştii cine ţi-s strămoşii, nu ştii ce înseamnă Basarabia şi nu ştii ce înseamnă a fi român. Nu ştii nimic, nu ştii ce se află la tine în casă, nu ştii ce mănânci dimineaţa, nu ştii ce semnifică tricolorul ţării tale, nu ştii cine a fost Decebal, nu ştii cine a fost Ion şi Doina, nu ştii cine a fost Grigore Vieru, nu ştii ce înseamnă comunismul, nu ştii nici pe dracu. Ştiţi basarabeni doar a vă război fraţi cu fraţi şi a vă vinde demnitatea pentru hamburgeri şi cola. Dacă credeţi că a fi român înseamnă a fi fascist sau trădător, sunteţi pierduţi ca acu-n fân. A fi român înseamnă a fi deosebit faţă de ceilalţi, înseamnă a fi erou, a fi mai presus de oricine şi orice ! Nu crezi? Atunci dute-n dracu şi pupă-l în gingie, spunându-i că eşti moldovan şi că vorbeşti moldoveneşte. Ascultă-mă urât moldovean ce eşti, bea zece beri aşează-te într-un fotoliu comod şi ascultă cântecul de mai sus şi dacă nu simţi nimic, poţi liber să sai peste fereastră pentru că nu are sens să trăieşti pe acest pământ.
Inima noastră vrea pace, vrea liberate, vrea sânge al propriului organism şi nu străin, oare nu înţelegi asta? Oare crezi că dacă m-am născut Român în Moldova apoi l-am pupat în cur pe Băsescu şi nu mai merit să trăiesc? Oare eşti atât de limitat încât să te crezi mai presus ca mine? Să crezi că tu moldovene eşti mai patriot ca mine, românul? Spui mizerie că, vreau să-ţi fur ţara Moldova şi s-o dau românilor? Atunci cum dracu mai sfătui-mă s-o fac mai repede? Poate cumva să trag Prutul chiar lângă Nistru, să nu mai fie Prutul hotarul dintre fraţi ? Aş vinde-o Moldova României doar pe-un sărut al unei maramureşence bălaie şi pistruiete. M-aş pişa-mă atunci pe tine moldovene pentru că urându-te şi despreţuindu-te, stând într-un tractor din Elveţia cu aer condiţionat, m-aş uita de sus la tine cum lucrezi încă cu secera şi ciocanu, şi ti-aş aduce aminte că suntem în 2009 şi pretindem a fi moderni. Crezi c-ai arunca secera şi ciocanu? Nu cred eu atunci, te-ai deprins prea tare cu ele ca să te debarasezi acum. Sunt Român ca şi tine, doar că tu nu ştii asta pentru că nu ai cum să ştii atâta timp cât priveşti NIT şi M1, eşti dus cu pluta iar eu încercând să te ajut par a-ţi fi duşman şi killer. Eşti o curvă ieftină moldovene dar... totuşi te iubesc, că-mi eşti frate !

6 comentarii:

Skinner spunea...

super tare textu !!! provoaca fiori ! bravo D. !

Anonim spunea...

bravoo....e din suflet spus!!!
m-au trecut fiori,a patruns adanc....ahhh de-ar avea acces toti basarabenii la acest mesaj!!!

Anonim spunea...

Si D-zeu l-a iubit si-l iubeste pe Adam,dar daca l-a tradat?ce sa-i faca?

A!ex spunea...

super!! Sa-l citeasca toti moldovenii, sa afle adevarul!!!!! Dar piesa chiar e un unicat!!!

Anonim spunea...

super tare!
chiar m-a frapat destul de mult.
bravo ca tie, ca spui adevarul gol golut.

Anonim spunea...

Da, piesa este si mai actuala azi decit atunci...
Dar citim articolul doar cei care l-am fi scris (personajul cu R nu cu M) si este pacat iara si iar! Iar acu asta este un text mai mult decit postmodernist!!! Bravo!!!!! Sus Curajul!!! Sus Libertatea Cuvintului!!!!!!
Violetta Donighevici

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: