Monumentul ”eroilor comsomoliști” din Chișinău a fost ”înfrumusețat”

10 mai 2011


În noaptea de pe 9 pe 10 mai, monumentul eroilor comsomoliști, de pe bulevardul Grigore Vieru din Chișinău, a servit drept loc de inspirație pentru câțiva naționaliști români. Dimineață trecătorii au putut observa o inscripție cu un profund mesaj de dragoste față de ocupanții sovietici. De altfel toate florile din perimetrul monumentului au fost aruncate în tomberoanele de gunoi, iar lumânările călcate în picioare, în semn de recunoștință pentru cele peste 1.500.000 victime umane din Basarabia în timpul celor 2 ocupații sovietice.
TO BE CONTINUED...
foto: omg.md

17 comentarii:

Alex spunea...

eroii comsomoliști au rămas profund marcați :D :D :D

Anonim spunea...

Te rog Dragos. Nu ma cunosti.Iti sugerez sa scrii un articol despre Romani din Maramuresul de Nord(adica Transcarpatia din Ucraina). uite aici un link despre Romani Volohi.. asa isi zic ei http://www.youtube.com/watch?v=Jjez_vACdM8&feature=related . Romania te sustine. Toate cele bune!!!

Dragoș Galbur spunea...

Facem.

Anonim spunea...

E problema lor ca isi sarbatoresc eroi(RUSI). DAR E PROBLEMA NOASTRA CA SARBATORIM CU EI SI NU NE COMEMORAM VICTIMELE OCUPATIEI CE A URMAT SI EROI NOSTRI. TRAIASCA ROMANIA MARE!

PATRIOT spunea...

Sper mult că TO BE CONTINUED b-(

Anonim spunea...

Stiati ca Basescu ia propus lui Voronin Unirea in 2006? Priviti Clipul! http://www.youtube.com/watch?v=Rkeztq9hj1I Multi cetateni ai rep.moldova nici nu cunosc despre asta.

Dragoș Galbur spunea...

Știm că criminalul Snegur i-a propus criminalului Iliescu Unirea în 92, însă cel din urmă a refuzat categoric, de român ce e, săracu'

Anonim spunea...

Tatal lui Iliescu era rus... Nevastasa Rusoaica.. ce sa le ceri? Sa iubeasca Romania? Sa nu uitam ca Romania avea tratat de prietenie cu Urss in 1990.

Anonim spunea...

Iliescu nu-i nici numele adevarat..

Anonim spunea...

Nu ca Basescu nu ar fi pe jumate TATAR... Dar nu conteaza :)))):D:D:D

Dragoș Galbur spunea...

Iliescu un kgbist ordinar, o păpușă a Moscovei, păcat că nu l-a ”plesnit” nimeni în 89.

Anonim spunea...

Oricum exista Riscuri mari in cazul Uniri..care trebuie mai intai scoase pt ca acesta sa se intample. Uitate la evenimentele din 1990 de la Targu Mures. Lupte inter-etnice intre Romani si Maghiari. http://ro.wikipedia.org/wiki/Conflictul_interetnic_de_la_T%C3%A2rgu_Mure%C8%99 asta e pe wiki dar sunt destule si pe you-tube daca ..vei cauta despre conflictul intee-etnic de la targu mures. Sa nu uitam ca ce sa intamplat in Transnistria 92 .. si ce se putea intampla in Gagauzia nu au fost intamplatoare. Mai intai trebuie rezolvati factorii de risc ETNIC.Daca Rusia va avea de castigat de pe urma unirii.. va fi deacord.

Anonim spunea...

Plus ca limba romana si ideia poporului Roman trebuie impusa si minoritatilor. NU EI NE SPUN NOUA CINE SUNTEM;).TRAIASCA ROMANIA

Anonim spunea...

Uitate la minoritati.. Ucrainienii vb Rusa.. Gagauzii vb Rusa.. Bulgarii vb Rusa.. Multi Romani Basarabeni vb Rusa.... E IN DETRIMENTUL LIMBI NATALE CEA CE E GRAV. PLUS CA R.MOLDOVA ARE O LIMBA ROMANA CE TREBUIE RESPECTATA! NEOFICIAL LIMBA RUSA E LIMBA DE STAT....................

Anonim spunea...

По надписи видно, что писал в себе очень сыкливый, неувереный в себе человек))) Посмотрите на эти корявые буквы :))Трус, который настолько быстро хотел оттуда убежать, что даже не расчитал буквы, чтоб поместились в одну строчку! Я думал анти-коммунисты смелые, а наш "Герой-борец" с коммунизмом - безгранично сыкливое создание =))

Anonim spunea...

e ca si cum ar fi untdelemn pentru sufletul meu cind am citit! mai ales si cu florile aruncate la tomberoane (trebuie apreciat, e munca!) si inca si luminarile calcate ! :)

P.S кстати, русский ты наш гость, что ты понимаешь в искустве? ето раз, и потом не куда он не спешил, он же ведь еще собрал все цветы которые там были, даже твой букет захватил и бросил в урну, ну и конечно растоптал и раскидал все свечи, так что не вводи себя в заблуждение насчет трусости, малыш, будь здоров, но не здесь! :D

Botz

Anonim spunea...

bravo sa nu ne calce demnitatea.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: