MoldTeleCom cenzurează nerușinat www.basarabia91.net

19 decembrie 2010
Totuși doresc să scriu despre cenzura nerușinată și primitivă a operatorului național de telecomunicații MoldTeleCom, față de site-ul nostru www.basarabia91.net. Începând cu perioada august - septembrie, 2010, vizitatorii care au ca internet provider MTC nu mai au acces la blogul nostru ("Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found."), ori au acces numai dacă bate un pic mai tare vântul afară. Alți operatori de internet, precum Orange, Moldcell, Starnet și alții mai puțini cunoscuți dau acces liber și necondiționat la adresa dată, MTC însă, din sursele noastre, la rugămintea unor servicii secrete din străintătate (?) au blocat fără nici-o explicație accesul. Operatorul Starnet a fost și el ”rugat” să blocheze accesul la www.basarabia91.net însă a refuzat, asta după ce în trecut Starnet a blocat mai mult timp accesul la www.romanism.net. Zilnic, sunt contactat de mai mulți vizitatori care întâmpină dificultăți de accesare a site-ul nostru, având posibilitatea de a-l accesa doar prin site-uri de genul blockedsiteaccess.comdaidostup.ru, care dau acces liber la site-urile blocate de operatorul MTC sau altul. Unica soluție în viziunea multora ar fi judecata cu MTC, dar vă zic că nu are sens, în primul rând este întreprindere de stat și atunci cât SIS va apăsa pe butonul OFF pentru www.basarabia91.net, atunci blogul nu va funcționa. Atâta timp cât adevărul istoric și crimele comunismului vor apărea pe acest blog, atâta timp vom fi incomozi celor care distorsionează și falsifică întreaga istorie a românilor. E o rușine enormă ca în 2010, când lumea începe a se dezmorți și a se coace la minte cât de cât, să fie introdusă o cenzură ipocrită unui sărăntoc blog patriotic, într-o țară cu aspirații pro-europene și cu o guvernare așa zisă democratică.


P.S: Am o rugăminte pentru cei care dispun de  resurse proprii(bloguri, site-uri, fie chiar și conturi pe fb sau tw) să posteze articolul dat (sau link-ul).

8 comentarii:

Victor Uzun spunea...

MTC suferă de sindromul 7 aprilie, când au blocat tot ce se poate de blocat în întreg internetul moldovenesc. ~x(

ultRO_mag spunea...

Fratilor, n-ar trebuie sa va mire asemenea actiuni din partea statului, incercati sa va consolati ca traiti in Moldova !

Igor Caraman spunea...

V-ați deprins să fiți mereu victime, mai dați-i în judecată oricum, dreptatea în Moldova e sinonim cu cuvântul CEDO, nu uitați ! Nu e normal ce se petrece.

Apropo de la Unite tot nu merge, din câte știu aparține MTC-ului.

Sergiu Panţîr *Αριστοκλής* spunea...

La fel MTC blochează accesul catre clients.moldtelecom.md cind incerci sa-l accesezi folosind alt provider, am incercat sa-i platesc surorii netul MTC,folosindu-ma de Orange si nu am putut accesa pagina.

FireFox spunea...

http://www.cosmosul.ro/images/2008/adblock-comunism.jpg

Anonim spunea...

Problema e mai adâncă, se trage de la dns setate la google, toate blogurile de pe blogspot cu domeniu propriu au șa probleme din periodic.

Dragoș Galbur spunea...

Valeriu, numai la MTC iese așa :( bizar.

Anonim spunea...

la mine se deschide, si am net de la MTC

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: