Crăciunul, sub cenzură musulmană

19 decembrie 2010
Crucea Roșie din Marea Britanie și comisia federală din SUA interzic simbolurile Crăciunului de teama să nu-i supere pe musulmani, un gest care se înscrie în curentul corectitudinii politice.

Crăciunul a fost interzis de către Crucea Roșie britanică în toate cele 430 de spații pentru strângerea de fonduri. Personalului i s-a impus să dea jos decorațiile și orice alt simbol al sărbătorii creștine, deoarece acestea i-ar putea ofensa pe musulmani.

Un voluntar al Crucii Roșii a declarat: “Pusesem în vitrină scena Nașterii Domnului și ne-au forțat s-o înlăturăm. Se pare că nu putem avea nimic din ce înseamnă Crăciunul. Dacă trimitem felicitări, trebuie să transmitem salutări de sezon sau cele mai bune urări. Însă acestea nu au voie să fie legate direct de Crăciun. Când am întrebat de ce, ni s-a răspuns: ca să nu-i ofensăm pe musulmani”.

O doamnă a precizat: “Am fost instruiți că nu putem spune nimic ce ține de Crăciun și cu siguranță nu putem avea un brad de Crăciun. Nu avem voie să sugerăm prin nimic creștinismul”.

Fapte identice se petrec și în Statele Unite, unde comisia Federal Reserve a înlăturat dintr-o bancă din Kansas citatele biblice, crucile și dispozitivele care cântă “Crăciun fericit, Domnul este cu noi”, pentru că le-au considerat “nepotrivite”. Au înlăturat și versetul zilei de pe pagina de net a băncii.

Federalii au motivat acțiunea astfel: “Pentru un musulman, un evreu, sau un ateu ar putea fi ofensator și ar putea crede că banca îi discriminează”.

În tot acest timp, Departamentul de Justiţie a dat în judecată o școală pentru că nu i-a acordat concediu unei profesoare musulmance, care a vrut să meargă la Mecca pentru pelerinaj.

6 comentarii:

ganjubas_MD spunea...

capeț :-L

Admin Group spunea...

Știa Măria Sa Ștefan ce știa !

Anonim spunea...

cenzura musulmană e foaie verde pană pe lângă cenzura ”creștinilor” noștri...

Lucian Spetcu spunea...

Rău a mai ajuns rasa albă

Marka Markus spunea...

religia ii buna la un singur lucru: la pornit razboaie

Anonim spunea...

nu vad niic rau:) religia a atras numai razboaie de-a lungul istoriei...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: