De 9 mai Noua Dreapta Basarabia comemorează ostaşii români

10 mai 2010

Comemorarea a avut loc în apropierea oraşului Calaraşi , în cimitirul românesc situat pe dealul numit de localnici La Eroi .
În 2007 Noua Dreapta Basarabia a demarat aici construcţia Capelei Sf Arhanghel Mihail .


4 comentarii:

Anonim spunea...

de ce adminul nu mai posteaza materiale cu actiunile MNC?

Dragoş Galbur spunea...

Pentru ca MNC-ul nu pun la dispozitie materiale cu actiunile sale.

Anonim spunea...

Dragos, nu cred ca motivul e chiar acesta... Cred ca daca toata lumea poate afla despre actiunile MNC de pe Nationalist.ro , Lupta NS, dar chiar si de pe blogul ND, este asa de greu pentru tine sa afli............
http://www.nationalist.ro/?p=1784

http://lupta-ns.blogspot.com/
2010/05/chisinau-ziua-independentei-romaniei.html

Anonim spunea...

Alo,

Prieteni, acest mesaj este transmis tuturor celor care s-au saturat de guvernele lor, tuturor celor care au inteles ca de mult timp guvernul nu mai poate fi suportat.
Aceste guverne ale lumii produc arme si trimit copiii Terrei in razboaie fara sens.
Au murit deja sute de milioane de oameni din cauza razboaielor.
Aceste guverne nu distrug arsenalele lor de arme, nu, ele produc din ce in ce mai multe arme si incep din ce in ce mai multe razboaie.
Orice guvern, care ar dori binele poporului sau, ar distruge arsenalele de lupta si nu ar mai participa la razboaie. Aceste guverne dau putere institutiilor private sa tipareasca bani, institutiile private insa duc guvernul in capcana datoriilor. Guvernul introduce taxe si impozite pentru popor, ca sa isi plateasca datoriile. Guvernul ia de la popor jumatate din salariu ca sa isi plateasca el datoriile.
Orice guvern care ar dori sa faca binele poporului sau, ar introduce legi prin care sa poata sa tipareasca el insusi bani, asa incat angajatului sa-i ramana tot castigul in buzunar!
Acestea nu sunt toate problemele guvernului, sunt mult mai multe chestii, care nu sunt deloc acceptabile.

In data de 15.10.2011 avem sansa sa ne mobilizam la nivel mondial, pentru ca sa daramam guvernele din toata lumea si sa instalam la putere guverne bune care fac pentru popoarele lor numai lucruri bune!
Aceasta este o ocazie unica in istoria omenirii, noi avem sansa sa ne luam destinul in propriile noastre maini ca sa ne creem o lume mai buna.
O Lume, fara razboaie, fara impozite absurde, fara massmedia propagandistica, fara legi absurde, fara saracie, fara foamete, fara prea mare bogatie, fara organizatii secrete.
O Lume, in care Fiecare Om sa fie tratat cu adevarat in mod egal. O lume in care noi sa vorbim impreuna despre problemele mondiale, dupa care sa gasim solutii si sa le rezolvam.
O lume in care Poporul sa hotarasca!
Mobilizati oamenii pana pe data de 15 octombrie 2011, toti trebuie sa participe, incepeti sa explicati oamenilor ca pe data de 15 octombrie 2011 va incepe o REVOLUTIE MONDIALA, pentru o lume mai buna. Am manifestat destul pe strazi si am protestat fara succes, acum a venit timpul ca sa numim oamenii, care sunt raspunzatori pentru problemele acestei lumi!
Pana pe data de 15 octombrie 2011 vor urma si alte idei, pentru ca dam jos guvernele din toata lumea!
Primul Pas este faptul ca anuntam pe toti oamenii din toata lumea, ca in data de 10 octombrie 2011 va avea loc o REVOLUTIE.

Deci povestiti vecinilor vostrii, confratilor vostrii, prietenilor vostrii din Internet!

Noi suntem Anonymous.
Noi suntem multi.
Noi nu iertam guvernelor rele!
Noi nu uitam guvernele rele!
Asteptati-ne.


http://m-asclepios.blogspot.com/

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: